top-header

Korpa: ( prazno )

+ 381 63 84 29 216

O NAMA

Porodična radionica Venčanice Milica osnovana je 1997 godine u Požarevcu. Dugogodišnjim zalaganjem i strpljivim radom radionica je prerasla u modni atelje u kome buduće mlade mogu pronaći sve neophodno za najčarobniji dan u svom životu.

Preduzeće je osnovala Jovanović Gorica, modni kreator i dizajner sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti kreiranja venčanica, svečanih haljina i kompletnog asortimana proizvoda namenjenih venčanju.

Uzevši u obzir da je u pitanju porodična firma, i da svaki član porodice ima učešća u procesu proizvodnje, možemo da se pohvalimo izuzetnim kvalitetom naših proizvoda, pri čemu vas pozivamo da svratite u naš salon i uverite se u kvalitet naših kreacija. Naš tim će vas ljubazno dočekati i saslušati svaku vašu želju, i na taj način vam pomoći da dođete do željenog modela. Svi naši modeli venčanica su unikatni, dizajnirani i proizvedeni u Srbiji, tako da možete biti sigurni da kupujete jedinstven i kvalitetan domaći proizvod, po cenama pristupačnim našim kupcima i tržištu.

Takođe se možemo pohvaliti velikim asortimanom prateće opreme,muških odela,svečanih haljina,koje zahvaljujući našoj proizvodnji možemo maksimalno uklopiti vašim potrebama(boje,dezeni i svi ostali detalji po vašem ukusu).

bottom